Управління туристично-рекреаційним комплексом : практикум - Кібік, Ольга Миколаївна; Кібік, О. М.; Кибик, Ольга Николаевна; Kibik, Olha M.; Нестерова, Катерина Сергіївна; Нестерова, К. С.; Нестерова, Екатерина Сергеевна; Nesterova, Kateryna S. (Одеса : НУ "ОЮА", 2021)
Практикум призначений для поглиблення теоретичних знань студентів з менеджменту туристичних дестинацій, розуміння ними ролі ефективного управління туристичними дестинаціями задля забезпечення економічного розвитку регіону. Плани семінарських занять містять активні форми навчання, зокрема кейси, індивідуальні завдання, завдання для роботи у малих групах тощо. Розрахований на здобувачів вищої освіти, що отримують ступінь бакалавра у галузі знань 07 «Управління та адміністрування» зі спеціальності 073 «Менеджмент», а також може бути використаний для підготовки здобувачів, що отримують вищу освіту з інших спеціальностей.
Кібік О. М. Управління туристично-рекреаційним комплексом : практикум / О. М. Кібік, К. С. Нестерова. – Одеса, 2021. – 42 с.
Keywords: менеджмент туристичних дестинацій; туристичні ресурси; туристично-рекреаційний комплекс; бренд-менеджмент; management of tourist destinations; tourist resources; tourist and recreational complex; brand management; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies