Уніфіковані стандарти адвокатської практики країн Європейського Союзу - Павленко, А. В. (Одеса: Фелікс, 2013)
В статті розглянуто правові засади діяльності адвокатури та проаналізовано уніфіковані стандарти адвокатської практики Європейського Союзу. Розкрито вимоги доступу до професії адвоката. Висвітлено існуючі проблеми з цих питань.
Павленко А. В. Уніфіковані стандарти адвокатської практики країн Європейського Союзу / А. В. Павленко // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.433-435.
Keywords: адвокатура; адвокатська діяльність; Європейський Союз; професійна практика адвоката