Цивільне право. Частина ІІІ : практикум для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» за спец. 081 «Право» фак-ту цивіл. та господар. юстиції НУ «ОЮА» - Берназ-Лукавецька, Олена Михайлівна; Голубєва, Неллі Юріївна; Давидова, Ірина Віталівна; Завальнюк, Сергій Володимирович; Зубар, Володимир Михайлович; Калітенко, Оксана Михайлівна; Мінченко, Дар'я Анатоліївна; Некіт, Катерина Георгіївна; Оскілко, Олексій Олегович; Шамота, Олександр Володимирович (Одеса : Фенікс, 2023)
Практикум охоплює короткий методичні рекомендації до вивчення курсу, питання до практичних занять, практичні завдання, тестові завдання, перелік рекомендованої літератури для глибокого засвоєння теоретичних знань курсу «Цивільне право, частина 3» та набуття практичних навичок, необхідних для застосування у професійній діяльності. Практикум призначений для підготовки здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» в Національному університеті «Одеська юридична академія» за спе- ціальністю 081 «Право», факультету цивільної та господарської юстиції, а також для здобувачів і викладачів юридичних факультетів і закладів вищої освіти.
Цивільне право. Частина ІІІ : практикум для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр» за спец. 081 «Право» фак-ту цивіл. та господар. юстиції НУ «ОЮА» [Електронне видання] / за ред.: Є. О. Харитонова (голов.), Д. А. Мінченко, К. Г. Некіт. – Одеса: Фенікс, 2023.– 156 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27316
Keywords: цивільне право; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; зобов’язальне право; зобов’язання; договірне право; види договорів; Поняття договорів; договір купівлі- продажу; захист прав споживачів; договір дарування; договір ренти.; договір довічного утримання (догляду)