Довіра як основа взаємовідносин адвоката з клієнтом - Басюк, Ю. М. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті викладено результати наукового аналізу морально-етичної категорії довіри як першооснови відносин адвоката з клієнтом крізь призму існуючих на вітчизняному рівні підходів до регламентації адвокатської етики.
Басюк Ю. М. Довіра як основа взаємовідносин адвоката з клієнтом / Ю. М. Басюк // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 323-326.
Keywords: адвокат; етика адвоката; адвокатська діяльність; довіра; конфіденційність; адвокатська таємниця