Фінансовий контроль - Латковська, Тамара Анатоліївна; Латковская, Тамара Анатольевна; Latkovska, Tamara A.; Сідор, Михайло Іванович; Сидор, Михаил Иванович; Sidor, Mykhailo I.; Койчева, Ольга Семенівна; Койчева, Ольга Семеновна; Koicheva, Olha S. (Одеса : Фенікс, 2019)
Освітня програма підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня в Національному університеті «Одеська юридична академія»
навчально-методичний посібник
Латковська Т. А. Фінансовий контроль: навчально-методичний посібник (для здобувачів вищої освіти денної форми навчання) [Електронний ресурс] / Т. А. Латковська, М. І. Сідор, О. С. Койчева. - Одеса : Фенікс, 2019. – 61 с. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/12149
Keywords: адміністративне право; адміністративний контроль; адміністративна відповідальність; административное право; административный контроль; административная ответственность; Administrative Law; administrative control; administrative responsibility