Юридичне значення поняття "академічна доброчесність" - Тицька, Я. О. (My University, 2018)
У статті аналізується сутність та юридичне значення поняття "академічна доброчесність". Проведено порівняльний аналіз сутності поняття "доброчесність" у законодавстві, що регулює сферу освіти в Україні, та антикорупційному законодавстві. Встановлено нормативні розбіжності застосування вказаного поняття та перспективи формування його загальновизнаної дефініції з метою використання уніфікованого підходу.
Тицька Я. О. Юридичне значення поняття "академічна доброчесність" / Я. О. Тицька // Вчені записки ТНУ імені В. І. Вернадського. Серія : юридичні науки. – 2018. – Т. 29 (68), № 5. - С. 24-28.
Keywords: доброчесність державного службовця; стандарти доброчесності; освітні послуги; правове забезпечення академічної доброчесності; запобігання корупції