Функції конституційного інституту дострокового припинення повноважень вищих посадових осіб України - Олькіна, Олена Володимирівна; Олькина, Елена Владимировна; Ol'kina, Olena V. (My University, 2012)
У статті визначаються види функцій, що виконуються конституційним інститутом дострокового припинення повноважень вищих посадових осіб України, а також розглядаються їх принципи та змістовне наповнення.

В статье определяются виды функций, выполняемых конституционным институтом досрочного прекращения полномочий высших должностных лиц Украины, а также рассматриваются их принципы и содержательное наполнение.

The article defined types of functions performed by the constitutional institution of early termination of high-ranking officials of Ukraine. It also examines their principles and meaningful content.
Олькіна О. В. Функції конституційного інституту дострокового припинення повноважень вищих посадових осіб України / О. В. Олькіна // Підприємництво, господарство і право : щомісячний науково-практичний господарсько-правовий журнал. - 2012. - № 2. ─ С. 11-14.
Keywords: регулятивна функція; охоронна функція; негативно-стимулююча функція; контрольна функція; функція підтримання авторитету влади; інститут конституційного права; дострокове припинення повноважень; регулятивная функция; охранительная функция; негативно-стимулирующая функция; контрольная функция; функция поддержания авторитета власти; функция поддержания авторитета власти; досрочное прекращение полномочий; regulatory function; guarding function; negative-stimulating function; control function; the function of maintaining the authority of power; Institute of Constitutional Law; early termination of powers