Цінності Європейського Союзу та їх значення для розвитку України - Кузнецова, Анастасія Михайлівна (Одеса : Гельветика, 2020)
Розглядаються теоретичні засади формування поняття "цінність" як соціального феномену, зосереджується увага на питанні комплексного дослідження європейських цінностей через призму цінностей політичного простору, які здатні допомогти Україні у здійсненні демократичних реформ. Особлива увага приділяється порівняльному аналізу європейських та українських цінностей.
Кузнецова А. М. Цінності Європейського Союзу та їх значення для розвитку України / А. М. Кузнецова // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 380-382.
Keywords: цінності; цінності Європейського Союзу; державна політика; реформування; демократія; Європейський Союз