Метамодель лінгвістичної сугестивності політичних рекламних слоганів - Ковалевська, А. В.; Ковалевская, А. В.; Kovalevska, A. V. (Одеса : Гельветика, 2014)
У статті проаналізовано та систематизовано алгоритми реалізації мовної сугес- тивності політичних рекламних слоганів з огляду на їхні іманентні впливові потенції, що стало основою для створення метамоделі реалізації сугестивної функції мови в цих дискурсах.
Ковалевська А. В. Метамодель лінгвістичної сугестивності політичних рекламних слоганів / А. В. Ковалевська // Одеський лінгвістичний вісник : зб. наук. праць / [голов. ред. Н. В. Петлюченко] ; Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.». – Вип. 3.- Спец. вип., присвячений 200-річчю від дня народження Т. Г. Шевченка. – Одеса : Гельветика, 2014. – С. 99-109.
Keywords: слоган; метамодель; НЛП; сугестивна лінгвістика; суггестивная лингвистика; slogan; metamodel; NLP; suggestive linguistics