Особисті немайнові правовідносини щодо питання авкцинації в період пандемії COVID-19 - Сафончик, Оксана Іванівна (Одеса: Фелікс, 2021)
У статті проведено аналіз можливостей і проблем забезпечення засобами цивільного права підвищення ефективності проведення вакцинації в умовах пандемії, а отже, визначення на такому підгрунті програми діяльності відповідних інституцій держави та суспільства.
Сафончик О. І. Особисті немайнові правовідносини щодо питання авкцинації в період пандемії COVID-19 / О. І. Сафончик // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 144-147.
Keywords: COVID-19; вакцинація; права та свободи громадян; немайнові правовідносини; добровільна і примусова вакцинація