Інформаційне суспільство: проблеми та перспективи» : Матеріали VІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Одеса, 2 червня 2023 р.) - (:unkn) unknown (My University, 2023)
Всеукраїнська науково-практична конференція «Інформаційне суспільство: проблеми та перспективи» присвячена розгляду актуальних питань розвитку інформаційного суспільства в Україні. До участі у конференції запрошені студенти, аспіранти, молоді вчені, викладачі та науковці. Конференція проводиться на базі Національного університету «Одеська юридична академія».
Інформаційне суспільство: проблеми та перспективи : матеріали VІІІ Всеукр. наук.-практич. конф. (м. Одеса, 2 черв. 2023 р.) / відп. ред. Н. І. Логінова. - Одеса, 2023. - 146 с. - Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.25263
Keywords: сучасні інформаційно-комунікаційні технології; smart-інфраструктура; штучний інтелект; візуалізація графів; інформаційна безпека; блокчейн; захист персональних даних; кібербезпека; Research Subject Categories::TECHNOLOGY