Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Філософія» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 022 «Дизайн», 025 «Музичне мистецтво», 021 «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво» - Петінова, Оксана Борисівна (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2025)
У методичних рекомендаціях викладено сучасний підхід до організації та проведення практичних занять, а також самостійної роботи здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня. Рекомендації охоплюють основні філософські теми, адаптовані до специфіки професійної діяльності здобувачів, та містять методичні інструменти для активізації навчального процесу. Особливу увагу приділено розробці завдань для самостійного опрацювання, розвитку критичного мислення, а також формуванню навичок аналізу філософських проблем у контексті професійної підготовки. Методичні рекомендації стануть у пригоді викладачам та студентам як практичний інструмент для оптимізації навчального процесу й забезпечення ефективного засвоєння дисципліни «Філософія».
Петінова О. Б. Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Філософія» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 022 «Дизайн», 025 «Музичне мистецтво», 021 «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво» / Укладач – д. філос. н., проф. Петінова О. Б. - Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2025. 72 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29342
Keywords: Науково-дослідна робота студентів та її форми; Завдання для самостійної роботи; Методичні рекомендації до написання наукового есе; Методичні рекомендації до підготовки реферату; Рекомендації щодо змісту та оформлення мультимедійних презентацій; Методичні рекомендації до написання наукової статті