Інституціональне право Європейського Союзу : навчально-методичний посібник - Канєнберг-Сандул, О. К.; Пасечник, О. В.; Форманюк, В. В.; Харитонов, Р. Ф. (Львів: Видавець Кошовий Б.-П.О., 2023)
У навчально-методичному посібнику викладено стислий зміст правових засад та розвитку інституційної системи Європейського Союзу, правового статусу Європейського Паламенту, Ради Європейського Союзу, Європейської Ради, Європейської Комісії, Суду ЄС, Рахункової Палати ЄС та Європейського Центрального Банку як інститутів ЄС, а також аналіз діяльності деяких органів та агентств, які впливають на процес прийняття рішень та реалізацію політик ЄС, методичні матеріали до лекційного курсу та практичних завдань з інституціонального права ЄС. Навчально-методичний посібник призначений для студентів Національного університету «Одеська юридична академія», які вивчають дисципліну «Інституціональне право Європейського Союзу».
Інституціональне право Європейського Союзу : навчально-методичний посібник / О. К. Канєнберг-Сандула, О.В. Пасечник [та ін.] ; ред. проф. Х .Н. Бехруза.  – Львів : Видавець Кошовий Б.-П.О., 2023. – 140 c. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27251
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Європейський Союз; інституціональне право ЄС; правовий статус Європейського Парламенту; правовий статус Ради ЄС; інститут ЄС; правовий статус Європейської Комісії; судова система Європейського Союзу; правовий статус Європейського Центрального Банку; правовий статус Рахункової Палати; органи Європейського Союзу; агентства Європейського Союзу.