Митні органи як суб'єкти фінансових правовідносин - Оніщик, Ю. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
Стаття присвячена дослідженню теоретичних засад організаційних положень щодо розвитку фінансово-правових аспектів діяльності митних органів. У роботі сформульовано висновки та рекомендації, спрямовані на удосконалення функціонування механізму митного контролю як інструменту забезпечення фінансової безпеки держави.
Оніщик Ю. В. Митні органи як суб'єкти фінансових правовідносин / Оніщик Ю. В. // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.89-91.
Keywords: митний контроль; державний фінансовий контроль; фінансова безпека; зовнішньоекономічна діяльність; Державна митна служба; бюджетний контроль