Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Комп’ютерна схемотехніка та архітектура комп’ютерів» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Комп’ютерна схемотехніка та архітектура комп’ютерів» Русу Олександр Петрович. 2. Русу О.П. Комп’ютерна схемотехніка та архітектура комп’ютерів : Конспект лекцій для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями галузі «Інформаційні технології» [Електронне видання] ; Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 41 с. 3. Русу О.П. Комп’ютерна схемотехніка та архітектура комп’ютерів: Конспект лекцій для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями галузі «Інформаційні технології» [Електронне видання]; Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 21 с. 4. Русу О.П. Комп’ютерна схемотехніка та архітектура комп’ютерів: Методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» [Електронне видання]; Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 15 с. 5. Стрелковська І.В., Русу О.П. Комп’ютерна схемотехніка та архітектура комп’ютерів : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів [Електронне видання] / Стрелковська І.В., Русу О.П. ; Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. – 21с. 6. Робоча програма навчальної дисципліни «Комп’ютерна схемотехніка та архітектура комп’ютерів» Русу Олександр Петрович.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Комп’ютерна схемотехніка та архітектура комп’ютерів» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32486