Спадкове право України та країн світу : практикум - Харитонов, Є. О.; Харитонов, Євген Олегович; Kharytonov, Yevhen O.; Давидова, І. В.; Давидова, Ірина Віталівна; Davydova, Iryna V.; Орзіх, Юрій Геннадійович; Орзіх, Ю. Г.; Orzikh, Yurii H.; Берназ-Лукавецька, О. М.; Берназ-Лукавецька, Олена Михайлівна; Bernaz-Lukavetska, Olena M.; et al. (Національний університет "Одеська юридична академія"; Фенікс, 2023)
У практикумі містяться матеріали, що відповідають навчальній дисципліні «Спадкове право України та країн світу», розробленій відповідно до програми для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» на факультеті судового та міжнародного права Національного університету «Одеська юридична академія» з галузі знань 29 «Міжнародні відносини» спеціальності 293 «Міжнародне право» і призначений для підготовки до семінарських (прак- тичних) занять, іспиту. У практикумі викладені плани практичних занять, що включають переліки питань, які виносяться на обговорення на занятті, і завдання для самостійної роботи студентів. До кожної теми подано перелік літератури. У практикумі також наведено загальний перелік рекомендованої літератури, яка може бути використана при підготовці до практичних занять та іспиту. Розрахований на здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних праців- ників вищих юридичних навчальних закладів.
практикум / авт.-уклад.: Є. О. Харитонов [та ін.] ; за ред.: Є. О. Харитонова, О. М. Берназ-Лукавецької, В. Г. Павлової ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2023. – 52 с. –
Спадкове право України та країн світу : практикум / авт.-уклад.: Є. О. Харитонов [та ін.] ; за ред.: Є. О. Харитонова, О. М. Берназ-Лукавецької, В. Г. Павлової ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2023. – 52 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.26021
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; спадкове право; практикум; Law of Successions; practical training