Управління проектами і якістю програмних систем : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів - Приходько, Сергій Борисович; Григор’єва, Тетяна Ігорівна; Стрелковська, Ірина Вікторівна (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2023)
Методичні рекомендації з курсу «Управління проектами і якістю програмних систем» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з проведення практичних занять і завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Матеріали призначено для студентів факультету кібербезпеки, програмної інженерії та комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету, які в магістратурі вивчають галузь знань - «Інформаційні технології». Вивчення дисципліни «Управління проектами і якістю програмних систем» сприятиме залученню здобувачів до науково-дослідницької діяльності та підготовки ними публікацій, кваліфікаційних й інших наукових робіт. Вивчення дисципліни "Управління проектами і якістю програмних систем" допоможе студентам зрозуміти як обирати методологію розробки програмного забеспечення, шо найкраще відповідає потребам конкретного проекту, і як впроваджувати її в дію. Студенти дізнаються про методи тестування, метрики якості та принципи підвищення якості програмного забеспечення. Студенти зможуть ознайомитися з ключовими принципами управління проектами, такими як визначення цілей проекту, розробка графіків, управління ресурсами та командою, ризиками та звітністю. Вони зможуть навчитися створювати плани проекту, визначати завдання та виконувати їх.
Стрелковська І. В. Управління проектами і якістю програмних систем : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів [Електронне видання] / І. В. Стрелковська, С. Б. Приходько, Т. І. Григор’єва ; кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. – Одеса, 2023. – 26 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/26665
Keywords: управління проєктами з розробки програмних систем; управління процесом розробки програмного забезпечення; програмні метрики; управління якістю програмних систем; Research Subject Categories::TECHNOLOGY