Земельні правопорушення та шляхи їх вирішення - Бондаренко, Анастасія Василівна (Одеса: Гельветика, 2019)
Стаття присвячена дослідженню відповідальності за земельні правопорушення, аналізу фактичних та нормативних підстав такої відповідальності, виявленню особливостей притягнення до юридичної відповідальності за земельні правопорушення.
Бондаренко А. В. Земельні правопорушення та шляхи їх вирішення / А. В. Бондаренко // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 32-33.
Keywords: земельні правопорушення; склад правопорушення; самовільне зайняття земельної ділянки; земельно-правова відповідальність; юридична відповідальність