Роль адвоката в укладенні угоди про примирення - Власюк, В. В. (Одеса:Фелікс, 2013)
У статті досліджується роль адвоката в укладенні угоди про примирення у кримінальному провадженні. Визначається специфіка участі адвоката у процедурі угоди про примирення та аналізуються існуючі проблеми щодо цього питання.
Власюк В. В. Роль адвоката в укладенні угоди про примирення / В. В. Власюк // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.280-282.
Keywords: адвокат; кримінальне провадження; угода про примирення; правова допомога; Кримінально-процесуальний кодекс України