Актуальні проблеми оподаткування адвокатської діяльності та перспективи його вдосконалення - Андреєва, І. В. (Одеса: Фелікс, 2013)
У статті досліджується практика оподаткування адвокатської діяльності, аналізується законодавство і судова практика, яка сьогодні існує в сфері оподаткування адвокатської діяльності.
Андреєва І. В. Актуальні проблеми оподаткування адвокатської діяльності та перспективи його вдосконалення / І. В. Андреєва // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.464-466.
Keywords: самозайнята особа; адвокатська діяльність; індивідуальна форма; оподаткування адвокатської діяльності; єдиний соціальний внесок