Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Безпека програм та даних» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний університет, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Безпека програм та даних» Радівілова Тамара Анатоліївна. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Безпека програм та даних» Радівілова Тамара Анатоліївна. 3. Йона Л.Г., Педяш В.В., Мазур Г.Д. Безпека програм та даних: конспект лекцій [Електронне видання]. Одеса, 2025. 192 с. 3. Йона Л.Г., Педяш В.В., Мазур Г.Д. Безпека програм та даних: Методичні рекомендації для практичних та лабораторних занять [Електронне видання]. Одеса, 2025. 136 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Безпека програм та даних» . Одеса, 2026