Зубопротезная техника : учебное пособие - Чулак, Л. Д.; Шутурминский, В. Г. (Одесса : Одесский медуниверситет, 2001)
У навчальному посібнику викладено основні розділи зубопротезної справи. На відміну від попередніх видань, розрахованих на студентів зуботехнічних училищ, у цьому посібнику враховано особливості викладання зубопротезної справи у вищих навчальних закладах, а також викладання зубопротезної справи іноземним студентам. Для студентів зуботехнічних відділень медичних вузів і стоматологічного факультету.
Чулак Л. Д. Зубопротезна техніка : навч. посібник / Л. Д. Чулак, В. Г. Шутурмінський. — Одеса : Одес. держ. мед. ун-т, 2001. — 316 с. — Мова рос.
Keywords: історія зубопротезування; основи біомеханіки зубощелепної системи; основи клінічного і зуботехнічного метеріалознавства; незнімні протези; знімні протези; бюгельні протези; етапи виготовлення зубних протезів; основи лиття металевих частин зубних протезів; шини при захворюваннях пародонта; новітні види зубних протезів