Робоча програма навчальної дисципліни Сучасні методи викладання інформатики. Галузь знань 01 «Освіта/Педагогіка». Спеціальність 014.09 – «Середня освіта (Інформатика)». Освітня програма «Інформатика та програмування». Другий (магістерський) рівень - Горбачов, Віктор Едуардович (Одеса, 2024)
Навчальна дисципліна «Сучасні методи викладання інформатики» відноситься до циклу дисциплін професійної підготовки та передбачає формування у майбутніх вчителів інформатики методичних компетенцій як складових професійної компетенції майбутнього вчителя шляхом засвоєння та апробації системного поєднання загально дидактичних методів навчання, сучасних технологій навчання, оптимальної організації навчального процесу.
Горбачов В. Е. Робоча програма навчальної дисципліни Сучасні методи викладання інформатики. Галузь знань 01 «Освіта/Педагогіка». Спеціальність 014.09 – «Середня освіта (Інформатика)». Освітня програма «Інформатика та програмування». Другий (магістерський) рівень / В. Е. Горбачов ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. – 13 с. Режим доступу: