Роль та місце строку в контексті оновлення кримінально-процесуальних правовідносин - Солдатський, В. В. (Одеса: Юридична література, 2015)
У статті досліджено підходи до визначення поняття кримінально-процесуальних строків, а також визначено їх функціональне призначення. Розкрито питання ролі та місця строку в контексті оновлення кримінально-процесуальних правовідносин.
Солдатський В. В. Роль та місце строку в контексті оновлення кримінально-процесуальних правовідносин / В. В. Солдатський // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 208-210.
Keywords: строк; термін; принцип; кримінальне провадження; досудове розслідування