Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Програмування та захист ігрових застосунків» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний університет, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Програмування та захист ігрових застосунків» Лебедєва Олена Юріївна. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Програмування та захист ігрових застосунків» Лебедєва Олена Юріївна. 3. КЛ Програмування та захист ігрових застосунків 2025. 4. МР практичні Програмування та захист ігрових застосунків 2025.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Програмування та захист ігрових застосунків». Одеса, 2026