Відсутність технічного носія інформації та скасування вироку, ухвали суду у кримінальному провадженні: проблемні питання - Гловюк, Ірина Василівна (Одеса : Фенікс, 2017)
У роботі сформульовано низку положень, та проведено аналіз нормативно-правових актів, які регулююють використання технічних носіїв інформації.Зроблено висновок про те, що не існує єдиного визначення поняття технічного носія інформації у кримінальній процесуальній науці. Більшою проблемою є відсутність єдиного підходу до сутності та місця технічного носія інформації у системі доказів під час здійснення слідчої та судової практики.
Гловюк І. В. Відсутність технічного носія інформації та скасування вироку, ухвали суду у кримінальному провадженні: проблемні питання / І. В. Гловюк / Інформаційні технології у судочинстві: матер. всеукр. наук.-практ. конф., яка проводиться в рамках тижня цивільного процесу (Одеса, 18 квітня 2017 р.) / за заг. ред. д.ю.н., проф. Голубєвої Н.Ю. – Одеса : Фенікс, 2017. – С. 15-18.
Keywords: кримінальне провадження; Кримінально процесуальний кодекс України; технічний носій інформації; істотне порушення; фіксування; журнал судового засідання