S.P.A.C.E. Society, Politics, Administration in Central Europe - (:unkn) unknown (Одеса, 2017)
Автори випуску: О. І. Ісакова - кандидат філософських наук, доцент кафедри суспільно-гуманітарних наук Таврійського державного агротехнологічного університету; А. Ю. Кравець - кандидат політичних наук, доцент, доцент кафедри політології Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара; В. І. Ломейко - магістр політології Національного університету «Одеська юридична академія»; М. П. Надозірна - студентка магістратури факультету психології, політології та соціології Національного університету «Одеська юридична академія»; К. С. Нікешина - студентка магістратури факультету психології, політології та соціології Національного університету «Одеська юридична академія»; Перегуда Є. В. - доктор політичних наук, професор, завідувач кафедри політичних наук Київського національного університету будівництва і архітектури; Л. С. Хорішко - кандидат політичних наук, доцент кафедри політології Запорізького національного університету; О. М. Щурко - кандидат політичних наук, доцент, професор кафедри гуманітарних наук Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.
електронний науково-практичний журнал
S.P.A.C.E. Society, Politics, Administration in Central Europe : електронний науково-практичний журнал / редкол.: Д. В. Яковлев (голов. ред.), К. М. Вітман (заст. голов. ред.), Д. Ю. Дворніченко (відп. секр.) [та ін.] ; НУ «ОЮА». – Одеса, 2017. – Вип. 4. – 44 с.
Keywords: теорія політичної науки; історія політичної науки; політичні інститути; політичні процеси; політична культура; політична ідеологія; міжнародні системи; глобальний розвиток; теория политической науки; история политической науки; политические институты; политические процессы; политическая культура; политическая идеология; международные системы; глобальное развитие; theory of political science; history of political science; political institutes; political processes; political culture; political ideology; international systems; global development