Класифікація адміністративних процедур - Братель, С. Г.; Bratel, S. G. (My University, 2014)
У статті розглянуто типові класифікації адміністративних процедур за різними критеріями, наведені найбільш поширені їх види та проаналізовано природу адміністративних процедур у їх взаємозв'язку та відповідні ознаки
Братель С. Г. Класифікація адміністративних процедур / С. Г. Братель // Наукові праці Національного університету "Одеська юридична академія" : зб. наук. праць / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред), Ю. П. Аленін [та ін] ; відп. за вип. В. М. Дрьомін ; МОН України, НУ "ОЮА". - Одеса : Юрид. л-ра, 2014. - Т. 14. - С. 214-220.
Keywords: адміністративні процедури; критерії; класифікація; адміністративне провадження; правозастосовчий акт; административные процедуры; критерии; классификация; административное производство; правоприменительный акт; administrative procedures; criteria; classification; administrative procedures; law enforcement act