Системно-структурний підхід до дослідження міжнародно-правових явищ у галузі охорони морського середовища - Короткий, Тимур Робертович; Короткий, Тимур Робертович; Korotkij, Т. (My University, 2013)
In the article maintenance and basic descriptions of the system-structural approach to study of international law and its possibility in research of the international legal phenomena in the field of protection of marine environment are examined.
Короткий Т. Р. Системно-структурний підхід до дослідження міжнародно-правових явищ у галузі охорони морського середовища / Т. Р. Короткий // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред..), Л. І. Кормич (заст. голов. ред..), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України ; НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2013. – Вип. 48. – С. 84-93.
Keywords: зміст системно-структурного підходу до вивчення міжнародного права; характеристика системно-структурного підходу до вивчення міжнародного права; дослідження міжнародно-правових явищ з охорони морського середовища; міжнародне право; содержание системно-структурного подхода к изучению международного права; характеристика системно-структурного подхода к изучению международного права; исследование международно-правовых явлений в охране морской среды; международное право; the content of the system-structural approach to the study of international law; characteristics of system-structural approach to the study of international law; study international legal phenomena in the Marine Environment Protection; international law