Пріоритети безкризового суспільного відтворення: виробництво по демографічно обумовленому спектру потреб - Степаненко, Сергій Васильович; Степаненко, С. В.; Степаненко, Сергей Васильевич; Stepanenko, Serhii V. (Київ : Національна академія державного управління при Президентові України, 2013)
Розглядаються питання, пов'язані з визначенням пріоритетів економічного розвитку суспільства. Проаналізовано різні погляди економістів на проблеми суспільного відтворення і причинно-наслідковий зв'язок виникнення економічних криз та кризового способу життя.

Рассматриваются вопросы, связанные с определением приоритетов экономического развития общества, проанализированы различные взгляды экономистов на проблемы общественного воспроизводства и причинно-следственная связь возникновения экономических кризисов и кризисного образа жизни.

The questions related to determination of priorities of economic development of society are examined. The different looks of economic theories are analysed to the problems of public recreation and причино-наслідковий connection of origin of economic crises and crisis way of life.
Степаненко С. В. Пріоритети безкризового суспільного відтворення: виробництво по демографічно обумовленому спектру потреб / С. В. Степаненко // Збірник наукових праць Національної академії державного управління при Президентові України. – 2013. – № 1. – С. 89–96.
Keywords: економічні теорії; суспільне відтворення; виробництво; спектр потреб; економічні закони; экономические теории; общественное воспроизводство; производство спектр потребностей; экономические законы; economic theories; public recreation; production; spectrum of necessities; economic laws; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES