Правові питання ринку земель сільськогосподарського призначення - Біденко, Олександр Віталійович (Одеса: Гельветика, 2019)
У статті розглянуто проблемні питання та правові аспекти статусу землі як об'єкта права власності. Здійснено аналіз питань, розкрито позитивні та негативні сторони дії мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення. Подано пропозиції, які стосуються вдосконалення та розвитку ринку земель сільськогосподарського призначення.
Біденко О. В. Правові питання ринку земель сільськогосподарського призначення / О. В. Біденко // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 20-22.
Keywords: мораторій; ринок землі; купівля-продаж; землі сільськогосподарського призначення; оренда; земельна ділянка