Помічник та стажист адвоката: мета, завдання і результати - Фурса, С. Я.; Фурса, Є. І. (Одеса: Фенікс, 2022)
Стаття присвячена питаню щодо стажування кандидата в адвокати в Україні, розкито мету, завдання та результати цієї проблематики.
Фурса С. Я., Фурса Є. І. Помічник та стажист адвоката: мета, завдання і результати / С. Я. Фурса, Є. І. Фурса // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 270-277.
Keywords: адвокат; статус адвоката; стажист; помічник та стажист адвоката; стажування; мета; завдання; результати