До питання про взаємодію публічної адміністрації та суб’єктів благодійнти - Сербин, Руслан Андрійович; Сербин, Руслан Андреевич; Serbin, Ruslan A. (ФОП Грінь Д. С., 2017)
У статті з метою удосконалення організаційно-правового механізму благодійництва та благодійної діяльності в Україні охарактеризовано особливості взаємодії публічної адміністрації та суб’єктів благодійництва. Автором визначено взаємодію суб’єктів публічної адміністрації із суб’єктами благодійництва як спонтанний або спланований процес зв’язку між двома та більше суб’єктами, що здійснюється за допомогою наявних засобів у формі боротьби чи співробітництва та спрямований на досягнення визначених цілей.

В статье с целью усовершенствования организационно-правового механизма благотворительности и благотворительной деятельности в Украине охарактеризованы особенности взаимодействия публичной администрации и субъектов благотворительности. Автором определено взаимодействие субъектов публичной администрации с субъектами благотворительности как спонтанный или спланированный процесс связи между двумя и более субъектами, осуществляемый с помощью имеющихся средств в форме борьбы или сотрудничества и направлен на достижение определенных целей.

The article describes the features of public administration and business philanthropy, to improve charity and philanthropy in Ukraine. The author defines the88 interaction of public administration entities with the subjects of charity, which is spontaneous or planned process of communication between two or more entities, implemented using available tools in the form of struggle or cooperation and aims to achieve these goals.
Сербин Р. А. До питання про взаємодію публічної адміністрації та суб’єктів благодійництва / Р. А. Сербин // Lex Portus : юрид. наук. журн. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред. ради), Б. А. Кормич (голов. ред.), І. В. Сафін (заст. голов. ред.), Т. В. Аверочкіна (наук. ред., відп. секр.) [та ін.] ; НУ "ОЮА", ГО "МА Святий Миколай". - Херсон : ФОП Грінь Д. С., 2017. - № 1. - C. 87-96.
Keywords: адміністративно-правова характеристика; суб’єкт; взаємодія; публічна адміністрація; благодійництво; благодійна діяльність; суб’єкт благодійництва; удосконалення; административно-правовая характеристика; субъект; взаимодействие; публичная администрация; благотворительность; благотворительная деятельность; субъект благотворительности; совершенствование; administrative-legal characteristics; subject; interaction; public administration; charity; charitable; subject of charity; perfection