До питання кваліфікації посткримінальної поведінки особи - Філіпенко, В. Р. (Одеса, 2018)
Роботу присвячено вивченню такої категорії сучасного кримінального права України як "кваліфікація посткримінальної поведінки". Визначено, що кваліфікацію посткримінальної поведінки встановлюється тотожністю дій або бездіяльністю особи після скоєння нею злочину ознакам складу посткримінальної поведінки нормою кримінально-правового наслідку.
Філіпенко В. Р. До питання кваліфікації посткримінальної поведінки особи / В. Р. Філіпенко // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". – Одеса, 2018. – С. 254-256.
Keywords: кваліфікація; кримінальний закон; кримінально-правова норма; посткримінальна поведінка; застосування закону; кримінально-правові наслідки