Кримінально-правова сутність шахрайства у сфері надання туристичних послуг - Клименко, О. А. (Одеса, 2016)
У статті розглядаються проблеми шахрайства та місце туристичного бізнесу у кримінальній схемі даного виду злочинної діяльності, розглядаються основні чинники виникнення цього виду злочину. Пропонуються деякі способи боротьби з цим ганебним явищем.
Клименко О. А. Кримінально-правова сутність шахрайства у сфері надання туристичних послуг / О. А. Клименко // Актуальні проблеми теорії кримінальної законотворчості та практики правозастосування: матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Одеса, 27 груд. 2016 р.) відпов. ред. д.ю.н., професор В. О. Туляков, упор.: В. О. Туляков, Ю. Ю. Коломієць, О. В. Степаненко ; НУ«ОЮА», Каф. крим. прав., Одеський місцевий осередок ГО «Всеукраїнська асоціація кримінального права». – Одеса, 2016. – С. 167-172.
Keywords: шахрайство; об'єктивні і суб'єктивні ознаки складу злочину; про туризм; сфера надання туристичних послуг; кримінально-правова характеристика; характеристика шахрайства