Психологія конфлікту : навчально-методичний посібник - Шмаленко, Юлія Іванівна; Цільмак, Олена Миколаївна; Погребняк, Олена Геннадіївна (Одеса : Видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2026)
Посібник розроблено для здобувачів вищої освіти. Видання містить систематизований виклад теоретичного матеріалу у формі конспекту лекцій, практичні завдання та методичні рекомендації для самостійного опрацювання дисципліни. Посібник охоплює ключові питання психології конфлікту як науки про психологічні механізми виникнення, розвитку та вирішення конфліктів на міжособистісному, груповому та міжгруповому рівнях, включаючи психодіагностику конфліктних ситуацій, емоційну регуляцію та стратегії медіації. Призначено для всіх, хто цікавиться проблемами психології конфлікту.
Шмаленко Ю. І., Цільмак О. М., Погребняк О. Г. Психологія конфлікту : навч.-метод. посіб. Одеса, 2026. 288 с. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33598
Keywords: психологія конфлікту; конфліктна взаємодія; управління конфліктами; медіація; переговори; конфліктна поведінка; врегулювання конфліктів