Інформаційні технології : практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти в сфері бізнесу, адміністрування та права - Капустян, Ірина Володимирівна (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
Практикум призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти в сфері бізнесу, адміністрування та права, які вивчають дисципліну «Інформаційні технології». У практикумі представлено завдання, тести, завдання до самостійної роботи, питання для самоконтролю, теми доповідей, питання до заліку, індивідуальне завдання, а також список рекомендованої літератури.
Капустян І. В. Інформаційні технології : практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти в сфері бізнесу, адміністрування та права / Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». Одеса, 2026. 75 с. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33634
Keywords: Інформаційні технології; Microsoft Excel; електронні таблиці; обробка даних; форматування таблиць; сортування даних; фільтрація даних; цифрова компетентність; Microsoft Word