Правові положення щодо участі третіх осіб у зобов’язаннях зі створення загрози життю, здоров’ю, майну фізичної особи або майну юридичної особи - Кузьмич, Олег Ярославович; Кузьмич, Олег Ярославович; Kuzmych, Oleh Ya. (Одеса : Гельветика, 2017)
Стаття присвячена питанням можливої участі третіх осіб у зобов’язаннях зі створення загрози життю, здоров’ю, майну фізичної особи або майну юридичної особи, з огляду на особливості правового регулювання останніх та розуміння третіх осіб як суб’єктів цивільних відносин.

Правовые положения относительно участия третьих лиц в обязательствах по созданию угрозы жизни, здоровью, имуществу физического лица или имуществу юридического лица. Статья посвящена вопросам возможного участия третьих лиц в обязательствах по созданию угрозы жизни, здоровью, имуществу физического лица или имуществу юридического лица, учитывая особенности правового регулирования последних и понимание третьих лиц как субъектов гражданских отношений.

Legal provisions regarding the participation of third parties in obligations to create a threat to life, health, property of an individual or property of a legal entity. The article is devoted to the possible participation of third parties in obligations to create a threat to life, health, property of an individual or property of a legal entity, taking into account the specifics of legal regulation of the latter and the understanding of third parties as subjects of civil relations.
Кузьмич О. Я. Правові положення щодо участі третіх осіб у зобов’язаннях зі створення загрози життю, здоров’ю, майну фізичної особи або майну юридичної особи / О. Я. Кузьмич // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 20 / голов. ред. М. В. Афанасьєва ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Гельветика, 2017. – C. 57-63.
Keywords: третя особа; фізична особа; юридична особа; майно; держава; інша особа; третье лицо; физическое лицо; юридическое лицо; имущество; государство; другое лицо; third person; natural person; legal entity; property; state; other person