Обґрунтування ухвал слідчого судді про застосування запобіжного заходу у вигляді застави: аналіз проблем та шляхи вдосконалення - Завтур Віктор Андрійович; Завтур Виктор Андреевич; Zavtur V. A. (My University, 2015)
Розглянуто проблеми обґрунтування рішень слідчого судді про застосування запобіжного заходу у вигляді застави. На підставі аналізу судової практики та зарубіжного досвіду сформульовано пропозиції щодо вдосконалення підстав, порядку, а також предмета доказування при розгляді клопотання про застосування застави.
Завтур В. А. Обґрунтування ухвал слідчого судді про застосування запобіжного заходу у вигляді застави: аналіз проблем та шляхи вдосконалення / В.А. Завтур // Вісник прокуратури. – 2015. – № 12. – С. 87-95.
Keywords: заходи забезпечення кримінального провадження; запобіжні заходи; слідчий суддя; застава; меры обеспечения уголовного производства; меры пресечения; следственный судья; залог; measures to ensure criminal proceedings; measures of restraint; investigative judge; bail