Об’єктно-орієнтоване програмування : навч.-метод. посіб. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузей знань F «Інформаційні технології», A «Освіта» та G «Електроніка, автоматизація та електронні комунікації» - Чикунов Павло Олександрович; Чикунов П. О.; Chykunov Pavlo O.; Соколов Артем Вікторович; Соколов А. В.; Sokolov Artem V. (Одеса : Національний університет "Одеська юридична академія", 2025)
Навчально-методичний посібник є навчальним виданням, змістом якого є методика вивчення дисципліни «Об’єктно-орієнтоване програмування». Складається з короткого змісту лекцій, рекомендованої літератури, методичних вказівок по виконанню лабораторного практикуму у комп’ютерному класі та організації самостійної роботи здобувачів вищої освіти. Призначено для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузей знань F «Інформаційні технології», A «Освіта» та G «Електроніка, автоматизація та електронні комунікації».
Чикунов П. О., Соловйов А. С. Об’єктно-орієнтоване програмування : навч.-метод. посіб. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузей знань F «Інформаційні технології», A «Освіта» та G «Електроніка, автоматизація та електронні комунікації» [Електронне видання] / П. О. Чикунов, А. С. Соловйов ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : НУ «ОЮА», 2025. – 105 с. - Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.30862
Keywords: Об’єктно-орієнтоване програмування; інформаційні технології; інженерія програмного забезпечення; мова C#; object-oriented programming; information technology; software engineering; language C#