Прикметники визначеної лексичної семантики в сучасній турецькій мові - Михайлова, Є. В.; Михайлова, Єлизавета; Михайлова, Єлизавета Вікторівна; Mykhaylova, E. V. (Фенікс, 2016)
Стаття присвячена лексичному класу прикметників у сучасній турецькій мові, зокрема прикметникам визначеної лексичної семантики. У статті досліджуються якісні та відносні прикметники, подаються їхні морфемні структури. Також у дослідженні аналізуються характерні риси прикметників визначеної лексичної семантики, дається їх класифікація. словотвірна модель.

The article is devoted to the lexical class of adjectives in modern Turkish language, including adjectives certain lexical semantics. The article deals with the qualitative and relative adjectives, their morphemic structure are given. Also, the study determined the characteristics of adjectives certain lexical semantics, their classification.

The article is devoted to the lexical class of adjectives in modern Turkish language, including adjectives certain lexical semantics. The article deals with the qualitative and relative adjectives, their morphemic structure are given. Also, the study determined the characteristics of adjectives certain lexical semantics, their classification.
Прикметники визначеної лексичної семантики в сучасній турецькій мові
Михайлова Є. В. Прикметники визначеної лексичної семантики в сучасній турецькій мові / Є. В. Михайлова // Одеський лінгвістичний вісник. - 2016. - Вип. 8. - С. 131-136.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; прикметник; якісні прикметники; відносні прикметники; дієприкметник; числівник; словотвірна модель; adjective; qualitative adjectives; relative adjectives; participle; numeral; derivational model