Актуальні питання криміналістичного забезпечення розслідування воєнних злочинів - Чорноус, Юлія Миколаївна; Чорноус, Ю. М.; Chornous, Yuliia M. (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
Наголошено, що ефективність досягнення завдань кримінального провадження щодо воєнних злочинів, вчинених російською федерацією проти України – безпосередньо залежить від криміналістичного забезпечення процесу розслідування та судового розгляду. It is emphasized that the effectiveness of achieving the objectives of criminal proceedings regarding war crimes committed by the Russian Federation against Ukraine directly depends on the forensic support of the investigation and trial process.
Чорноус Ю. Актуальні питання криміналістичного забезпечення розслідування воєнних злочинів. Криміналістика майбутнього: цифрові інновації, штучний інтелект, глобальні виклики та загрози: збірник матеріалів міжнар. наук.–практ. конф. (м. Одеса, 5 черв. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова, М. Аракеляна. Одеса : НУ «ОЮА», 2026. С. 132-135. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33518
Keywords: криміналістичне забезпечення; розслідування; воєнні злочини; forensic support; investigation; war crimes