Языковая игра в свете концепций Й. Хёйзинги и Л. Витгенштейна (на материале русского языка) - Попов, С. Л.; Попов, Сергій Леонідович; Popov, S. L. (ВД "Гельветика", 2017)
Статтю присвячено дослідженню співвідношення понять мовної гри та гри як ідеї, що є основоположними для всіх сфер людської діяльності, включаючи мовну. Таке порівняння дозволяє досягти поглибленого розуміння змін, що відбуваються в мові.

The article is devoted to studies in the field of distinguishing the language game and a game as an idea, crucial to all spheres of human activity, including the language. Such comparison allows to approach better understanding of the changes, takingplace in the language.
Попов С. Л. Языковая игра в свете концепций Й. Хёйзинги и Л. Витгенштейна (на материале русского языка) / С. Л. Попов // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 10. – Т. 2. – С. 46-50
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; гра; мовна гра; людська діяльність; мовна еволюція; game; language game; human activity; language evolution