Дисертація на спеціальну тему - Шишацька, Юлія Олегівна (Одеса, 2023)
Містить відомості, що відносяться до службової інформації з грифом обмеження доступу "Для службового користування".

Станом на 12 жовтня 2023 року надійшли всі відгуки офіційних опонентів та рецензії рецензентів. Всі відгуки та рецензії позитивні та містять відомості, віднесені до службової інформації.

Захист відбудеться 1 листопада 2023 року о 12:00.

1 листопада 2023 року за результатами публічного захисту разова спеціалізована вчена рада прийняла рішення про присудження ступеня доктора філософії з галузі знань 08 "Право" за спеціальністю 081 "Право" Шишацькій Юлії Олегівні.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE