OSINT : метод. реком. для підготовки до практ. занять та самост. роботи здобувів першого (бакалаврського) рівня вищ. осв. галузі знань 12 «Інформаційні технології» - Аркуша, Л. І.; Дикий, О. В.; Мандриченко, Ж. В.; Стоянов, М. М.; Сидорчук, В. В. (Одеса, 2025)
Методичні рекомендації призначені для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти в галузі знань 12 «Інформаційні технології», з метою закріплення лекційного матеріалу і підготовки до практичних і самостійних занять з дисципліни «OSINT».
OSINT : метод. реком. для підготовки до практ. занять та самост. роботи здобув. першого (бакалаврського) рівня вищ. осв. галузі знань 12 «Інформаційні технології» [Електронне видання] / уклад. : Аркуша Л. І., Дикий О. В., Мандриченко Ж. В., Стоянов М. М., Сидорчук В. В.; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса, 2025. – 55 с. Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29233
Keywords: OSINT; інструменти OSINT розслідувань; процес OSINT розслідувань