Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Логіка", з спеціальності "053 Психологія", перший (бакалаврський) рівень. - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни "Логіка" Петінова Оксана Борисівна. 2. Навчально-методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Логіка» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми спеціальності 053 «Психологія» денної та заочної форми навчання [Електронне видання]. Одеса : МГУ, 2024. 47 с. 3. Єрмакова С.С., Іванова О.С., Петінова О.С. Конспект лекцій з дисципліни «Логіка» (Галузь знань – 05; Соціальні та поведінкові науки; Спеціальність – 053 Психологія; Освітній ступінь – Бакалавр) / С. С. Єрмакова, О. С. Іванова, О.С. Петінова; Міжнародний гуманітарний університет – Одеса : МГУ, 2024. – 31 с. 4. Робоча програма навчальної дисципліни Петінова Оксана Борисівна.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Логіка", зі спеціальності "053 Психологія", Перший (бакалаврський) рівень ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29384