Проблемні аспекти попереднього договору купівлі-продажу майна - Крістенчук, Кристина Сергіївна; Мосейкін, Олександр Сергійович (Одеса: Фелікс, 2021)
У статті розкрито особливості механізмів проблемних аспектів попереднього договору купівлі-продажу майна. Зроблено висновок, що законодавча база яка регулює цей тип відносин не є ідеальною та потребує подальшого вдосконалення.
Крістенчук К. С., Мосейкін О. С. Проблемні аспекти попереднього договору купівлі-продажу майна / К. С. Крістенчук., К. С. Мосейкін // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 108-112.купівля-продаж
Keywords: купівля-продаж; попередній договір; завдаток; застава; товар; покупець; продавець; грошові кошти