Паноптизм та сучасні практики ( аналіз категорії свободи в суспільстві постмодерну ). - Ягунов, Д.В; Ягунов, Д.В; Jagunov, D. (My University, 2012)
The article investigates the category of freedom in a globalized society Attention is focused on the problems of restriction of liberty, the future of hu man rights and danger of the future carceral society. This article contain conclusions about the future of modern social control.
Ягунов Д.В. Паноптизм та сучасні практики ( аналіз категорії свободи в суспільстві постмодерну ). / Д.В.Ягунов //Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / гол. ред. С. В. Ківалов ; відп. за вип. Л. І. Кормич. – Одеса : Національний університет "Одеська юридична академія" : Південноукраїнський центр гендерних проблем, 2012. – Вип. 44. – C. 83 - 94.
Keywords: Категорії свободи в умови глобалізованого суспільства; Паноптизм; Сучасна пенальна практика; Постмодерн в суспільстві; Постмодерн в обществе; Современная пенальная практика; Паноптизм; Категории свободы в условиях глобализованного общества; Categories of freedom in a globalized society; Panoptizm; Modern penile practice; Postmodern society