Вступ до спеціальності : навчально-методичний посібник - Грушевська, Юлія Андріївна; Грушевська, Ю. А.; Грушевская, Юлия Андреевна; Hrushevska, Yuliia A. (Одеса : НУ «ОЮА», 2021)
Навчально-методичний посібник розроблено для студентів денної форми навчання у галузі знань 06 «Журналістика», спеціальності 061 «Журналістика», освітньо-професійної програми «Реклама і зв’язки з громадськістю» з метою надати знання про основи професійної діяльності фахівця у сфері реклами й PR, ознайомити з базовими положеннями сучасних маркетингових комунікацій, сформувати навички володіння студентами головним термінологічним апаратом спеціальності та вмінням орієнтуватись у сучасних технологіях реклами й PR. Дисципліна «Вступ до спеціальності» є базовою до опанування спеціальності «Реклама і зв’язки з громадськістю» та базою для вивчення таких спеціальних дисциплін, як «Теорія реклами», «Історія реклами», «Теорія PR», «Історія PR» та ін. Посібник містить тематичний план дисципліни, лекції, запитання та завдання для самоперевірки, питання до іспиту та список рекомендованої літератури.
Грушевська Ю. А. Вступ до спеціальності : навчально-методичний посібник для студентів денної форми навчання у галузі знань 06 «Журналістика», спеціальності 061 «Журналістика», освітньо-професійної програми «Реклама і зв’язки з громадськістю» / Ю. А. Грушевська. – Одеса : НУ «ОЮА», 2021. – 44 с. Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.14939