Особливості виявлення та фіксації цифрових слідів у розслідуванні злочинів, вчинених організованими групами - Волос, Владислав; Волос, В.; Volos, Vladyslav (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
Досліджено криміналістичні особливості виявлення та фіксації цифрових слідів під час розслідування злочинів, учинених організованими групами. Визначено значення цифрових слідів як джерела доказової інформації та окреслено проблеми їх процесуального використання. The paper examines forensic features of detecting and recording digital traces ininvestigations of crimes committed by organized groups. The role of digital traces as a source of evidentiary information and problems of their procedural use are analysed.
Волос В. Особливості виявлення та фіксації цифрових слідів у розслідуванні злочинів, вчинених організованими групами. Криміналістика майбутнього: цифрові інновації, штучний інтелект, глобальні виклики та загрози : збірник матеріалів міжнар. наук.–практ. конф. (м. Одеса, 5 черв. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова, М. Аракеляна. Одеса : НУ «ОЮА», 2026. С. 381-383. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33565
Keywords: цифрові сліди; цифрова криміналістика; організована злочинність; електронні докази; криміналістика; digital traces; digital forensics; organized crime; electronic evidence; criminalistics